Slider

Avondwandeling in het labyrint of de steencirkel

Buiten zijn onder de avondzon, de maan of met de sterren. Een fijne avondwandeling in het labyrint of de steencirkel. Ontspannen, opladen, inspireren.


Genieten van het zwerk en de natuur

De volle maan werpt een magisch licht op je wandeling. Een moment van voltooiing en verbinden met het de kwaliteit van deze maan. Een andere avond biedt de nieuwe maan je de duisternis van waaruit je nieuwe plannen kunt starten. De donkerte van de aarde, waarin nieuwe zaden verborgen liggen, wachtend tot jij hen naar buiten brengt. Tegelijkertijd verbinden met de natuur om je heen, de eeuwige cyclus van kiem, groei, vrucht, oogst, verval en opnieuw kiemen. Gedragen door het labyrint of de steencirkel.
 

Vriendjes met het donker

We leven in een maatschappij waar we met een druk op de knop licht naar voren kunnen toveren, zo veel we willen en waar we maar willen. Door deze continue overbelichting raken onze ogen de kunst kwijt van het in het donker zien. Deze avond nodig ik je uit zo veel mogelijk in het donker te verblijven. Het labyrint met de kronkelende paden is verlicht met een lantaarnpaal, maar de steencirkel zal - behalve door het maanlicht - niet verlicht zijn. Geef je ogen de kans om te wennen aan het donker en laat je verrassen door hoeveel je zult kunnen zien. Van je omgeving, van de natuur, van de sterren in de hemel.

 

Weersvooruitzichten

Je zult buiten zijn, ook als het (licht) regent. Neem die spullen mee waardoor je droog blijft of droog naar huis kunt. Draag kleding waarin je vrij kunt bewegen en waarvan het oké is dat ze eventueel vuil worden. Denk aan schoenen, zodat je binnen en buiten gepast schoeisel kunt dragen.


Praktische informatie

Datum & tijd:
i.v.m. de verhuizing van de Schaapshoeve gaan deze avonden voorlopig helaas niet door
van 20:00 tot ongeveer 21:30 uur, je bent welkom vanaf 19:30 uur

Locatie:
- / | \ -

Bijdrage:
€15,-

Aanmelden:
Stuur je aanmelding of vraag aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je een groepje mensen met wie je dit samen wilt beleven of heb je een specifieke datum? Mail of bel en we maken een afspraak op maat.


Tot dan!
 

/ | \

"Waar je ook bent, daar begint het."

 - Kabir