welkom bij Carin Wennink
 

Vieringen & rituelen

Overgangen markeren: een daad, een anker

Het is fijn om extra aandacht te geven aan speciale gebeurtenissen in je leven. Een moment van vieren of van gedenken, van afscheid nemen of van welkom heten. Een bijzondere verjaardag, starten met een nieuwe baan, met pensioen gaan.

Ook de momenten waar we tegenwoordig minder vaak bij stilstaan, kunnen met aandacht omringd worden: een overgang in levensfase, zoals van meisje naar vrouw, naar moeder (of niet), naar matrone of van jongen naar jongeman, naar vader (of niet), naar oude wijze man. Je kunt even pauzeren bij een wijziging in relaties, je gaat bijvoorbeeld onderdeel vormen van een samengesteld gezin, je hebt te maken met echtscheiding of overlijden en rouw. Of stilstaan bij verandering in je gezondheid, zoals voor of na een operatie, bij het starten of afsluiten van een genezingsproces.

Ik help je bij het samenstellen van een ritueel moment en als je dat wilt, hoed ik jou of jullie tijdens de viering of herdenking.
 

Hoe?

Jij + ik. Samen kijken wat gezien, gehoord, gevoeld wil worden en daar vorm aan geven. We putten samen uit onze gezamenlijke bronnen van kennis en wijsheid.
 

Ervaringen

Wat zijn de ervaringen van mijn gasten? Lees het hier.
 


/ | \

- zomeraanbieding -

boek & bordje €58,-
geldig t/m 31 augustus

- bomen met het bos -

lughnasadh wandeling
zaterdag 31 juli

 

- nieuwsbrief -

maandelijkse inspiratie

/ | \

Cawen & Labyrinspiratie

welkom@cawen.nl

bel 0611587204