welkom bij Carin Wennink
 

BronBloem

 

 

BronBloem

een Kom van Liefde

 

 

 

Deze handgemaakte bloem kun je gebruiken om jezelf te verbinden met Bron. Bron is Liefde, Liefde is de zachte pure kracht die iedereen en alles draagt. De bloem lijkt op een lotusbloem. De wortels van een lotus staan in de modder, maar het wateroppervlak draagt de prachtige lotusbloem. De groene laag van de gehaakte bloem verwijst naar de bouwstenen waarop je jouw leven leeft en naar het modderige moeilijke in je leven. Roze is de kleur van liefde. De roze blaadjes omhullen en bieden bescherming. De witte cirkel staat voor Bron, jouw Bron, de Bron. Daar waar je Eén bent met het Al, daar waar je pure Liefde Bent.
 

Een Kom van Liefde

Maak van je handen een kommetje met de bloem erin. Stel je voor hoe Liefde uit de witte Bron in het midden van de bloem omhoogstroomt. De Liefde stroomt en vult de bloem. Het blijft stromen en de bloem stroomt over. De Liefde stroomt zo je handen in. Ontvang de Liefde. Laat het door je heen stromen en vul elke cel met Liefde. Geef het, als je dat wilt, door naar je omgeving. Laat Liefde stromen tot je voelt dat het voldoende is.

Als je iets anders verlangt - wijsheid, kracht, inspiratie, wat dan ook - je vindt het allemaal in je eigen Bron. En misschien is dat wat je nodig hebt bij nader inzien ook allemaal Liefde.
 

Stevig als de rotsen

Vind een steen die je aandacht trekt. Je kunt ze overal vinden. Misschien kies je een bepaalde halfedelsteen. De steen staat symbool voor jou of iemand die jij Liefde toewenst. Leg de steen in de bloem en geef je verlangen over aan Bron. Bron weet wat er nodig is (wat zomaar iets anders zou kunnen zijn dan jij wenst). Laat de steen liggen tot je voelt dat het goed is. Je kunt de steen bij je dragen als bekrachtiging van je creatieproces.

Als je klaar bent met de steen, leg je de steen terug in de natuur. Spreek uit dat het werk gedaan is en bedank de steen.
 

Universeel

Je kunt deze BronBloem overal mee combineren: met meditatie of gebeden, op een altaar of nachtkastje, met een jaarwiel of levenswiel, etc.

Je werk met deze BronBloem wordt krachtiger als je basishouding gevoed wordt door dankbaarheid en waardering.
 

Informatie & bestellen

De BronBloem is ontwikkeld door Carin Wennink en is handgemaakt door Thea Wennink. Ze zijn op het moment (voorjaar 2021) helaas niet leverbaar. Maak er zelf een of geniet alleen al van het idee van de BronBloem. Laat je handen overstromen met jouw Licht.


/ | \

 

- zomeraanbieding -

boek & bordje €58,-
geldig t/m 31 augustus

- bomen met het bos -

lughnasadh wandeling
zaterdag 31 juli

 

- nieuwsbrief -

maandelijkse inspiratie

/ | \

Cawen & Labyrinspiratie

welkom@cawen.nl

bel 0611587204