Werkwijzen

Je kunt op verschillende wijzen een op een inspiratie opdoen over het vraagstuk dat je aandacht vraagt:

 • Individuele sessie
  Een ontmoeting in een traditionele setting. Een fijne ruimte waar jij over je vraagstuk vertelt, ik naar je luister en we samen op zoek gaan naar vurige inspiratie, zachte kracht of andere kwaliteit die je verder over de drempel helpt.
   
 • Individuele sessie in het labyrint
  De wendingen van het labyrint schudden je brein eens lekker op en brengen je gedachten tot rust. Waar je gedachten tot rust komen, kan je je gevoel beter ervaren. Een wandeling in het labyrint helpt je de situatie waar je je in bevindt tegen een nieuw licht te houden. Je (her-) ontdekt je innerlijke wijsheid en kracht en neemt dat mee naar buiten.
  Na een kort voorgesprek hou je je vraagtuk in het labyrint tegen het licht. Je wandeling wordt door mij begeleid. Samen sparren over je ervaringen in het labyrint zal jouw inzichten verdiepen, verrijken, verbreden.
  Meer informatie over het labyrint en de mogelijkheden vind je in dit gedeelte van de website.

   
 • Wandelontmoeting
  In de natuur kun je helemaal jezelf zijn. Als je daar om je heen kijkt, zie je in alle verschillen een grote harmonie. Een boom is gewoon zichzelf, namelijk een boom. Bovendien doet die boom niet zijn best om een steen te zijn, of een bloem, of een vis. Dat geldt voor alles in de natuur. En dus ook voor jou!
  We ontmoeten elkaar en we gaan meteen aan de wandel in het bos vlakbij de Schaapshoeve. Terwijl we lopen, vertel je over je vraagstuk. Je laat je voor de antwoorden inspireren door Moeder Natuur. Ik help je bij het kijken, zien en verbinden, zodat je je inzichten kunt verinnerlijken.
  De combinatie van in de natuur zijn, bewegen en het delen van je verhaal kan bijzonder helend werken.

   
 • Vieren en herdenken, afscheid nemen en welkom heten
  Het kan prettig zijn om stil te staan bij een speciaal moment in je leven. Een moment van vieren of van gedenken, van afscheid nemen of van welkom heten. Sommige momenten liggen wat meer voor de hand: een bijzondere verjaardag, je start een nieuwe baan, je gaat met pensioen. Andere momenten verdienen soms ook je zorg en aandacht, ookal staan we er tegenwoordig soms minder vaak bij stil:
  • een overgang in levensfase: van meisje naar vrouw, naar moeder (of niet), naar matrone; van jongen naar jongeman, naar vader (of niet), naar oude wijze man
  • wijziging in relaties: je gaat onderdeel vormen van een samengesteld gezin, je hebt te maken met echtscheiding of overlijden
  • verandering in je gezondheid: voor of na een operatie, het afsluiten of juist starten van een genezingsproces
  • bij overlijden kan stervens- en rouwbegeleiding zeer steunend werken; ik ben opgeleid als rouwvrouw, om vanuit verschillende energetische lagen dit proces te begeleiden

Ik help je bij het samenstellen en begeleiden van een ritueel moment. Met liefde heb ik de Natuur en de Kosmos leren kennen als bronnen van kracht en troost, inzicht en inspiratie. Ze zijn de eerste bron om een viering met jou vorm te geven. Daarnaast put ik andere bronnen, zoals nieuwetijds priesteresschap, het Kleuren-Wijs gedachtengoed en de rouwvrouw opleiding die ik volgde. Samen kunnen we je viering of ritueel die diepte en reikwijdte geven die jij wenst.

 • Online ontmoeting
  Ook een online ontmoeting via skype behoort tot de mogelijkheden. Voor een sessie met het labyrint werken we met een vingerlabyrint.

   

Tarieven

Voor individuele sessies geldt:

 • particulieren: €63 per uur inclusief btw
 • zakelijk tarief: €63 per uur exclusief btw
 • je eerste kennismakingssessie kost €45,- per uur

Het is goed om te weten dat een sessie soms extra aandacht en zorg vraagt. Hierdoor kan een sessie uitlopen tot 1 ½ uur. Een sessie van anderhalf uur kost €94,50.

Prijzen voor vieringen en rituelen in overleg.

Laat geld geen reden zijn om niet te komen. We komen er wel uit, met bijvoorbeeld gespreide betaling of een wederdienst.

Neem contact met me op voor overleg of een afspraak.
 Ervaringen naar aanleiding van een persoonlijke sessie:

Kostbaar geschenk aan mezelf

“De door jou met zoveel liefde en persoonlijke aandacht geleide labyrintwandeling voelde en voelt als een kostbaar geschenk. Een geschenk aan mezelf, gedeeld met een warm mens. Hoe mooi is dat! ... Wat heb je me veel tijd en aandacht geschonken. Dank mooi mens voor deze vreugdevolle, intense ervaring.” - Annette n.a.v. een sessie in het labyrint

 

De sessie heeft me op een prettige manier weer verder op weg geholpen

"In de een op een sessie met Carin heb ik ervaren dat ze kan luisteren en op het juiste moment precies die vraag stellen die me verder hielp in het bewust worden van wat er speelde. Er viel haar ook iets op in mijn manier van lopen, daar zei ze iets over en dat paste naadloos in waar ik voor kwam. Het heeft me op een prettige manier weer verder op weg geholpen." - Elisabeth n.a.v. een sessie in het labyrint

 

Ruimte om mijn eigen weg te vinden

"Carin heeft me op een heel fijne manier kennis laten maken met het labyrint. Ze faciliteert professioneel en betrokken je wandeling. Ze geeft ruimte om je eigen weg erin te vinden en reageert op subtiele energetische veranderingen door je vragen te stellen.  Het was een mooie eerste labyrint ervaring." - Ingrid n.a.v. sessie in het labyrint


/ | \

"Waar je ook bent, daar begint het."

 - Kabir

Cawen
praktijk voor innerlijke reisbegleiding