Welkom bij Cawen

Vriendjes met het donker

Pas op de plaats & Vriendjes met het donker

Een Ierse journalist stelde in zijn artikel over lichtvervuiling de filosofische vraag of we door het gebrek aan het zien van de sterren ook het gevoel van onze plek in het universum kwijt zijn geraakt. Die vraag was mijn inspiratiebron om de online training Pas op de plaats te ontwikkelen. Niet alleen je verbinding met de sterren, maar ook de verbinding met het land waar je woont, helpt je om je plek in het universum te vinden en in te nemen. De training bestaat uit negen modules waar je je omgeving onderzoekt: van je lichaam tot het land, van de Zon en de Maan tot de sterren en daar voorbij.

De terugkerende opdracht Vriendjes met het donker in die training laat je in elke module op een andere manier kennismaken met het donker. Ik vind het belangrijk om het belang van het donker en de vreugde van het zien van sterren onder de aandacht te brengen. Dit werkboek schenkt je alle uitleg en opdrachten van Vriendjes met het donker. Je kunt het op je gemakje doorlezen en opdrachten kiezen die je doen wilt. Ook kun je de data in je agenda zetten en elke keer op de passende tijd een van de opdrachten lezen en doen.

Het boekje is opgebouwd uit een uitgebreide inleiding over donker en lichtvervuiling, gevolgd door de achtergrondinformatie en opdrachten uit de negen modules van Pas op de plaats. Je hebt hiermee een dwarsdoorsnede van de Pas op de plaats training in handen, gericht op het ontdekken van de nacht en het donker.
 


Praktische gegevens

Locatie: digitaal ontvangen, dus na ontvangst van je betaling snel in jouw eigen huiskamer of studeerkamer of favoriete stoel of ...

Voorkennis: niet vereist

Jouw bijdrage: €9,-

Let op!
Bestel je naar aanleiding van dit werkboek de online training Pas op de plaats, vermeld dan dat je dit werkboek gekocht hebt. Je ontvangt het bedrag van dit werkboek als korting op de trainingsprijs.

Bestellen:
Stuur je aanmelding of vraag aan
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


/ | \ 

"Er is maar een idee, een seconde, een vriend, een droom, een stap in blind vertrouwen
nodig, om alles voor altijd te veranderen."

- The Universe a.k.a. Mike Dooley