Slider

Open Praktijkdag Uden

Zondagmiddag 11 april 2021: Open Praktijkdag Uden

In 2021 wordt de vierde editie van de Open Praktijkdag Uden georganiseerd. Tijdens deze dag zet een grote groep praktijken in Uden tegelijkertijd de deuren open. Zo wordt iedereen die geïnteresseerd is de kans geboden om eens een kijkje te komen nemen en kennis te maken met zo'n praktijk bij jou in de buurt. Zo kunnen mensen uit de straat eens komen kennismaken met ‘wat je nou eigenlijk precies doet’ en de laagdrempeligheid biedt iedereen de mogelijkheid op een fijne manier met allerlei vormen van begeleiding kennis te maken.

Vanaf juli kun je op www.OpenPraktijkdagUden.nl zien welke praktijken in Uden er allemaal meedoen.
 

Cawen / Labyrinspiratie doet mee!

Je bent zondag 11 april 2021 tussen 11:00 en 15:00 uur van harte welkom om kennis te maken met mij en mijn werk. Ik ben bezig een leuk kennismakingsprogramma'tje samen te stellen waar je elk uur aan mee kunt doen.

Je vindt me op Rozenobel 1 in de wijk Uden-Zuid.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.
Zet je 11 april vast in je agenda?
Tot dan!

Carin Wennink

 

PS:
Nu al meer weten?

  • Ik noem mijn coachwerk drempelhoeden. Je wilt de drempel over en soms heb je daar moed voor nodig, of is het gewoon fijn als iemand je in je proces helpt. De drempelhoedster! Je kunt bij mij terecht voor een sessie in een traditionele setting, voor een wandelconsult of voor een begeleide wandeling door het labyrint (en dat iets heel anders dan een doolhof!).
  • Onderzoek wat dan een labyrint wel is!
  • Als natuurtolk neem ik je graag mee naar buiten. De natuur spiegelt je hoe je met je vraagstukken of situaties in je leven om kunt gaan. Ik help je met het oefenen voor een open blik en open hart voor het ontvangen van die berichten van de natuur, en als tolk help ik je hoe je de boodschappen kunt uitleggen. Je bent welkom voor een wandelconsult, online trainingen en workshops.

En natuurlijk:

Van harte welkom!


/ | \
 

"Een reis van 1000 mijl begint met de eerste stap."

 - Lao Tse

/ | \

Cawen & Labyrinspiratie

welkom@cawen.nl

bel 0611587204