Bomen met het bos

Hou jij ook zo van wandelen in het bos? Het bos is een heerlijke plek om te ontspannen, rust te vinden, op te laden. 'Shinrin-Yoku' zeggen ze in het Japans. Het betekent 'bosbaden':  een bezoek brengen aan het bos ter ontspanning en heling.

Zou je nog meer willen ervaren met de bomen? Over de mythologische, spirituele en energetische kant? Ik help je graag leren kijken met de ogen van een bomensjamaan. Tijdens een boswandeling bekijken we het bos vanuit de traditie van mijn leraar, Dusty Miller 13th. Je leert over dryaden, de eigenschappen en kwaliteiten van verschillende bomen en maakt verbinding met het bos.
 

Om over te bomen

De basis is natuurlijk je eigen ervaring. Je eigen blik in het bos, je favoriete boom, je smakelijkste vrucht of hardste noot. Die vul ik graag aan met de wijsheid uit de traditie van de Dusty Millers. Hun stam werkt al generaties met de kracht en kwaliteiten van bomen. De kennis die zij door de eeuwen heen verzameld hebben, kent makkelijk toegankelijke beelden om je eigen verbinding met de dryaden te maken. Andere bomenbronnen zijn o.a. Jos Kleijnen, Fred Hageneder en Marjanne Huising.

Samen ontdekken en spelen, interactief het bos in.
Ga je mee?

 

Weersvooruitzichten
 
Draag kleding waarin je vrij kunt bewegen en waarvan het oké is dat ze in het bos vuil worden. Draag gepast schoeisel of neem extra schoenen mee. Je zult buiten zijn, ook als het (licht) regent. Neem die spullen mee waardoor je droog blijft of droog naar huis kunt.

 
Praktische informatie
 
  • Wanneer: woensdag 12 augustus 2020
  • Locatie: de Schaapshoeve, Schaapsdijkweg 20a 5453 SE Langenboom (N-Br)
  • Tijd: van 10:00 tot ongeveer 12:00 uur
    Je bent welkom vanaf 09:30 uur
  • Bijdrage: €20,-
  • Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Heb je een groepje mensen met wie je dit samen wilt beleven? Mail of bel en we maken een afspraak op maat.
Tot dan!

/ | \

Als je altijd probeert om normaal te zijn,
zul je nooit ontdekken hoe uitzonderlijk je kunt zijn.

- Maya Angelou

Cawen
praktijk voor innerlijke reisbegleiding

mail welkom@cawen.nl of bel 06 11 58 72 04