Individueel

Vertrouwelijke en betrouwbare begeleiding.

 • Individuele ontmoeting
  Een ontmoeting in een traditionele setting, in een fijne, rustige ruimte.

   
 • Een begeleide wandeling in het labyrint
  Na een kort voorgesprek neem je je vraagtuk mee in het labyrint. Je wandeling wordt door mij begeleid. Samen praten over je ervaringen in het labyrint zal jouw inzichten verdiepen, verrijken, verbreden.
   
 • Wandelontmoeting
  Inspiratie en antwoorden uit de natuur. Terwijl we lopen, vertel je over je vraagstuk. Laat je voor je antwoorden inspireren door de natuur om je heen. Ik help je bij het kijken, zien en verbinden.

   
 • Herbronnen - speciaal voor coaches en therapeuten
  Wanneer heb jij voor het laatst stil gestaan bij jezelf? Handel je nog creatief vanuit je passie? Ben je nog geïnspireerd? Gun jezelf een wandeling in het labyrint. Geen intervisie, maar even een moment voor jezelf. Een wandeling om je opnieuw te verbinden met je passie, kracht en wijsheid.

   
 • Online ontmoetingen
  Ook een online ontmoeting (skype, zoom, whereby) behoort tot de mogelijkheden. Voor een sessie met het labyrint werken we met een vingerlabyrint, dat je van te voren kunt afdrukken of aanschaffen.

/ | \

Tarieven & praktische informatie

Ontmoetingen duren ongeveer een uur en kosten €63 per uur (i.v.m. de KOR wordt geen btw berekend). Je eerste kennismakingsgesprek kost €45. Een labyrintwandeling vraagt soms om meer tijd dan een uur. Laat geld geen reden zijn om niet te komen. We komen er wel uit, met bijvoorbeeld gespreide betaling of een wederdienst.

Wat zijn de ervaringen van mijn gasten? Lees het hier.

Wil je een afspraak maken, je aanmelden of heb je een vraag?
Neem even contact met me op! Bel (06 11 58 72 04) of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor 'Cawen inspireert', de maandelijkse nieuwsbrief met inspiratie uit het dagelijks leven, de natuur en de kosmos.


/ | \

- individueel -

- met anderen -

- online -

"Geef gehoor aan elke roep
die je geest opwekt."

- Rumi