foto's

Ben je nieuwsgierig geworden nadat je ergens een foto met het Awen logo zag? 

Wat leuk dat je de moeite genomen hebt om mijn website te bezoeken.
Ik heet je van harte welkom!

Op Awen.nl vind je inspiratie in verschillende vormen. Elke maand verschijnt er op de voorpagina een nieuwe foto en spreuk. Je kunt voor meer inspiratie rondneuzen in de archieven van spinsels (mijn blog), de nieuwsbrieven of de maandinspiraties. Binnenkort kun je ook een Awentje trekken in het AwenOrakel.

Awen.nl is een van de drie onderdelen van www.CarinWennink.nl. De andere twee onderdelen zijn:

  • Cawen, praktijk voor innerlijke reisbegeleiding. Als drempelhoedster geef ik je graag persoonlijke begeleiding, voor het onderzoeken van levensvragen of bij het samenstellen van vieringen of herdenkingen. Daarnaast kun je bij Cawen terecht voor velddagen of online trainingen.
     
  • Labyrinspiratie: waar je in het labyrint je inspiratie vindt. Het labyrint is een oeroude geometrische vorm die op een mooie wijze kan ondersteunen bij persoonlijke groei en welzijn. Je kunt terecht voor één op één sessies of (online) workshops.

Inspiratie en activiteiten combineer ik in een maandelijkse nieuwsbrief met korte vaste rubriekjes. Je kunt je hier aanmelden.


Over de foto's

Het is oké als je mijn foto's gebruikt. Fijn als je dan de bron vermeld (Carin Wennink - www.Awen.nl).

Je hoeft geen toestemming te vragen, maar ik vind het wel erg leuk om van je te horen en te zien waar de foto's terecht zijn gekomen.

Heb je vragen over de foto's, stel ze gerust. Je kunt me via deze wegen bereiken. 


/ | \

"Het was zo'n dag als deze dat Marco Polo naar China vertrok.
Wat zijn jouw plannen voor vandaag?"

- Loesje

Awen
een vonk van inspiratie

mail welkom@cawen.nl of bel 06 11 58 72 04