Deze jaarcyclus heeft mij de diepgang gegeven die ik zocht

De verbinding met Gaia en haar Nederlandse godinnen heeft mij de diepgang gegeven die ik zocht en vond!!! Deze diepgang heb ik verkregen door het lopen van het labyrint en de inspiratie van Carin. Voordat we het labyrint gingen bewandelen nam Carin ons mee in een geleide meditatie met de des betreffende godin van dat seizoen. Deze meditatie gaf ons de mogelijkheid om in contact te komen met de godin. En kreeg je de mogelijkheid om met een vraag het labyrint in te gaan. Elke wandeling was dan ook anders. Soms kwam er een gevoel bij me boven. Een andere keer kwamen er beelden naar boven. Of vond ik van alles op mijn pad naar binnen wat ik nog mocht op ruimen. En cadeautjes als ik weer naar buiten liep, vanuit het labyrint!!!
Ook de verbinding met de deelnemende dames was heel bijzonder. We hebben veel van en met elkaar mogen leren. En de vruchten die ik hebben kunnen plukken, koesteren en mee te nemen naar het nieuwe jaar! Dit is wat het labyrint mij mogelijk heeft gemaakt! Elke keer een laagje dieper naar binnen in moeder Aarde en haar godinnen! Met name het contact met de godin Nehalennia heeft mij ontroerd….
Ik zie er naar uit voor de vervolg cursus om nog meer diepgang te gaan ervaren. Bedankt Carin met je fijne energie, inspiratie en warmte. En het neerleggen en onderhouden van het labyrint op deze krachtige plek bij de Schaapshoeve.

Een warme omhelzing,
 Wendy Smits – van de Ven
 - n.a.v. Gaia & godinnen in het labyrint

"Waar je nu staat, is het cumulatief
van alle keuzes die je ooit maakte."

- CW

Labyrinspiratie
waar je in het labyrint je inspiratie vindt