Bomen met het bos

Hou jij ook zo van wandelen in het bos? Het bos is een heerlijke plek om te ontspannen, rust te vinden, op te laden. 'Shinrin-Yoku' zeggen ze in het Japans. Het betekent 'bosbaden':  een bezoek brengen aan het bos ter ontspanning en heling.

Zou je nog meer willen ervaren met de bomen? Over de mythologische, spirituele en energetische kant? Ik help je graag leren kijken met de ogen van een bomensjamaan. Tijdens een boswandeling bekijken we het bos vanuit de traditie van mijn leraar, Dusty Miller 13th. Je leert over dryaden, de eigenschappen en kwaliteiten van verschillende bomen en maakt verbinding met het bos.
 

Om over te bomen

De basis is natuurlijk je eigen ervaring. Je eigen blik in het bos, je favoriete boom, je smakelijkste vrucht of hardste noot. Die vul ik graag aan met de wijsheid uit de traditie van de Dusty Millers. Hun stam werkt al generaties met de kracht en kwaliteiten van bomen. De kennis die zij door de eeuwen heen verzameld hebben, kent makkelijk toegankelijke beelden om je eigen verbinding met de dryaden te maken. Andere bomenbronnen zijn o.a. Jos Kleijnen, Fred Hageneder en Marjanne Huising.

Samen ontdekken en spelen, interactief het bos in.
Ga je mee?

 

Weersvooruitzichten

Je zult buiten zijn, ook als het (licht) regent. Neem die spullen mee waardoor je droog blijft of droog naar huis kunt. Draag kleding waarin je vrij kunt bewegen en waarvan het oké is dat ze eventueel vuil worden. Denk aan schoenen, zodat je binnen en buiten gepast schoeisel kunt dragen.Praktische informatie

Datum & tijd:
woensdagochtend 4 november 2020
zaterdagochtend 12 december 2020
woensdagochtend 3 februari 2021
woensdagochtend 17 maart 2021
van 10:00 tot ongeveer 12:00 uu, je bent welkom vanaf 09:30 uur

Locatie:
de Schaapshoeve, Schaapsdijkweg 20a 5453 SE Langenboom (N-Br)

Bijdrage: €20,-

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je een groepje mensen met wie je dit samen wilt beleven? Mail of bel en we maken een afspraak op maat.


Tot dan!

/ | \

- individueel -

- met anderen -

- online -

Als je altijd probeert om normaal te zijn,
zul je nooit ontdekken hoe uitzonderlijk je kunt zijn.

- Maya Angelou