Slider

Aangenaam!

- spirit - mens - vrouw - moeder - dochter - zus - tante - geliefde - vriendin - avonturier van het leven - bomenknuffelster - labyrintliefster - drempelhoedster - leraar & student - bezig bijtje - ... what's in a name?
 

Mijn dochter (destijds 11) omschreef mijn werk als 'jij inspireert mensen'. Ik inspireer het liefst zo dat jij jezelf kunt zien en laten zien voor wie je ten puurste bent.

Zelf omschrijf ik mijn werk wel eens als drempelhoeden. De drempelhoedster steunt je in processen waar je iets ouds achter je laat en je de stap zet naar iets nieuws. Deze drempel mag verkend en onderzocht worden voordat je deze overgaat. Als drempelhoedster zorg ik voor jou en de drempel zodat je je veilig in je eigen ritme kunt overgeven aan het proces.

Het labyrint heeft me geleerd mijn levenspad met vertrouwen te bewandelen. Het biedt een veilige bedding voor inspiratie, meditatie, versterken van intuïtie, verkrijgen van nieuwe inzichten in lastige situaties. Het lopen door deze bijzondere geometrische vorm brengt balans, op alle gebied. Kijk eens rond bij Labyrinspiratie om te ontdekken hoe het labyrint voor jou zijn magische werk kan doen.

De natuur en de kosmos zijn grote leermeesters en inspiratiebronnen in mijn leven en mijn werk. Heerlijk om me onderdeel te voelen van dat grote geheel. Als natuurtolk help ik je de boodschappen die je in de natuur kunt vinden, te leren lezen.

Mythen, sprookjes en natuurlegenden helpen mij creatief en nieuwsgierig het leven aan te kijken. Ik schrijf er ook graag over of vind woorden in die stijl om je te inspireren. Je vindt je portie digitale natuurlijke inspiratie bij Awen.

Ik heb een open blik, breng je graag naar de kern, inspireer met humor en een sprankel. Met mijn handen en voeten op de aarde, en open voor de spirituele kant van het leven. Je vindt bij mij een vertrouwelijke en betrouwbare sfeer, waar ruimte is om te zijn wie je bent.

Woorden die ik in 2021 met me meeneem, zijn verlichting, verbinding en bevrijding. Ik deel ze graag met jou.

Hartelijke groet,


/ | \

Cawen inspireert elke maand:
een portie inspiratie uit het dagelijks leven
nieuwe artikelen
komende activiteiten

Meld je aan!

Hou wat ruimte in je hart voor het onvoorstelbare.

- HeartMath

/ | \

Cawen & Labyrinspiratie

welkom@cawen.nl

bel 0611587204