Aangenaam!

- spirit - mens - vrouw - moeder - dochter - zus - tante - geliefde - vriendin - avonturier van het leven - bomenknuffelster - labyrintliefster - drempelhoedster - leraar & student - bezig bijtje - ... what's in a name?
 

Mijn dochter (destijds 11) omschreef mijn werk als 'jij inspireert mensen'. Ik inspireer het liefst zo dat jij jezelf kunt zien en laten zien voor wie je ten puurste bent.

Zelf omschrijf ik mijn werk wel eens als 'drempelhoeden'. De drempelhoedster steunt je in processen waar je iets ouds achter je laat en je de stap zet naar iets nieuws. Deze drempel mag verkend en onderzocht worden voordat je deze overgaat. Als drempelhoedster zorg ik voor jou en de drempel zodat je je veilig in je eigen ritme kunt overgeven aan het proces.

Het labyrint heeft me geleerd mijn levenspad met vertrouwen te bewandelen. Het biedt een veilige bedding voor inspiratie, meditatie, versterken van intuïtie, verkrijgen van nieuwe inzichten in lastige situaties. Het lopen door deze bijzondere geometrische vorm brengt balans, op alle gebied. Kijk eens rond bij Labyrinspiratie om te ontdekken hoe het labyrint voor jou zijn magische werk kan doen.

Moeder Natuur is een grote leermeester en inspiratiebron in mijn leven en mijn werk. Ook mythen, sprookjes en natuurlegenden helpen mij creatief en nieuwsgierig het leven aan te kijken. Het leven blijft betoverend! Herontdek jouw verbinding met jouw natuur bij de online jaartrainingen, kom eens mee buiten spelen op een velddag of snuif een portie digitale natuurlijke inspiratie op bij Awen.

Ik heb een open blik, breng je graag naar de kern, bied een vertrouwelijke en betrouwbare sfeer, inspireer met humor en een sprankel.

Woorden die ik in 2020 met me meeneem, zijn verlichting, verbinding en openheid. In april kwam de oproep van schoonheid. Ik deel ze graag met jou.

Hartelijke groet,


/ | \

“Soms bedenk ik wel zes onmogelijke dingen nog voor het ontbijt!”

- Pippi Langkous

Cawen & Labyrinspiratie

mail welkom@cawen.nl of bel 06-11587204

ontvang jouw maandelijkse portie inspiratie