Privacy verklaring

In deze privacyverklaring kun je lezen hoe Cawen, Kamer van Koophandel 62936255, werkend met werknamen Labyrinspiratie, Awen.nl en drempelhoedster, omgaat met je persoonsgegevens.

Cawen ontvangt voor de volgende doeleinden de volgende gegevens:

 • aanmelden voor de nieuwsbrief:
  de nieuwsbrief van Cawen wordt incidenteel verzonden om je op de hoogte te brengen van activiteiten en wetenswaardigheden. Hiervoor gebruiken wij je e-mail adres en naam.
  Je gegevens voor het ontvangen van de nieuwsbrief worden bewaard bij de geautomatiseerde nieuwsbrief firma LaPosTa, die alle gegevens versleuteld bewaart en beschermt. Je gegevens worden bewaard zolang je aangemeld bent voor de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief is de mogelijkheid opgenomen om je af te melden.

   
 • aanmelden voor activiteiten:
  Voor het bevestigen van je aanmelding en om je op de hoogte te houden van bijzonderheden rondom de betreffende actviteit (gewijzigde starttijd, voorbereiding, etc), vragen we om je naam, je telefoonnummer en je e-mailadres.
  Je gegevens voor je aanmelding worden bewaard in een beveiligd bestand op het beveiligde bedrijfsnetwerk. Deze gegevens worden bewaard voor de betreffende activiteit, inclusief voor eventuele nazorg en afwikkeling.

   
 • plaatsen van een bestelling:
  Cawen biedt enkele producten voor verkoop beschikbaar. Voor het bevestigen van je bestelling en om je op de hoogte te houden van bijzonderheden rondom je bestelling (verwachte levertijd, etc), vragen we om je naam, je telefoonnummer en je e-mailadres. Indien je bestelling op jouw verzoek opgestuurd wordt, hebben we ook je adresgegevens nodig.
  Je gegevens voor je bestelling worden bewaard in een beveiligd bestand op het beveiligde bedrijfsnetwerk. Deze gegevens worden bewaard voor de betreffende bestelling, inclusief voor eventuele nazorg en afwikkeling.

   
 • verzoek om contact:
  Als je contact met ons opneemt met een vraag of verzoek om informatie, hebben we de gegevens nodig waar we je kunnen bereiken: je naam, je e-mailadres en/of je telefoonnummer.
  Je gegevens voor je informatieverzoek worden bewaard in een beveiligd bestand op het beveiligde bedrijfsnetwerk. Deze gegevens worden bewaard zolang je vraagstuk actueel is.

   
 • social media:
  Cawen maakt gebruik van facebook om geïnteresseerden op de hoogte te houden van activiteiten en wetenswaardigheden. Indien je je op onze pagina aanmeldt, wordt je al naar gelang je eigen instellingen automatisch op de hoogte gehouden van deze posts. Wij nemen niet op eigen intitiatief contact met je op.


Vragen of opmerkingen over jouw gegevens

Bij vragen of opmerkingen ben je van harte welkom contact op te nemen met Carin Wennink via de pagina contact.


Deze privacy verklaring is voor het laatst bijgewerkt op 22-05-2018.

"Een overvloed van zijn voedt de ziel."

- Paardenkastanje
Tree Angel Oracle, Fred Hageneder