Werkwijzen

Samen op ontdekkingsreis

Je kunt op verschillende wijzen inspiratie opdoen over het vraagstuk dat je aandacht vraagt:

 • Individuele sessie
  Een ontmoeting in een traditionele setting. Een fijne ruimte waar jij over je vraagstuk vertelt, ik naar je luister en we samen op zoek gaan naar vurige inspiratie, zachte kracht of andere kwaliteit die je verder over de drempel helpt.
   
 • Individuele sessie in het labyrint
  De wendingen van het labyrint schudden je brein eens lekker op en brengen je gedachten tot rust. Waar je gedachten tot rust komen, kan je je gevoel beter ervaren. Een wandeling in het labyrint helpt je de situatie waar je je in bevindt tegen een nieuw licht te houden. Je (her-) ontdekt je innerlijke wijsheid en kracht en neemt dat mee naar buiten.
  Na een kort voorgesprek hou je je vraagtuk in het labyrint tegen het licht. Je wandeling wordt door mij begeleid. Samen sparren over je ervaringen in het labyrint zal jouw inzichten verdiepen, verrijken, verbreden.
  Meer informatie over het labyrint en de mogelijkheden vind je in dit gedeelte van de website.

   
 • Wandelontmoeting
  In de natuur kun je helemaal jezelf zijn. Als je daar om je heen kijkt, zie je in alle verschillen een grote harmonie. Een boom is gewoon zichzelf, namelijk een boom. Bovendien doet die boom niet zijn best om een steen te zijn, of een bloem, of een vis. Dat geldt voor alles in de natuur. En dus ook voor jou!
  We ontmoeten elkaar en we gaan meteen aan de wandel in het bos vlakbij de Schaapshoeve. Terwijl we lopen, vertel je over je vraagstuk. Je laat je voor de antwoorden inspireren door Moeder Natuur. Ik help je bij het kijken, zien en verbinden, zodat je je inzichten kunt verinnerlijken.
  De combinatie van in de natuur zijn, bewegen en het delen van je verhaal is bijzonder helend.

   
 • Vieren en herdenken, afscheid nemen en welkom heten
  Soms is het prettig om stil te staan bij een speciaal moment in je leven. Een moment van vieren of van gedenken, van afscheid nemen of van welkom heten. Sommige momenten liggen wat meer voor de hand: een bijzondere verjaardag, je start een nieuwe baan, je gaat met pensioen. Andere momenten mogen ook best geëerd worden, ookal staan we er tegenwoordig soms minder vaak bij stil:
  • een verandering van levensfase: van meisje naar vrouw, naar moeder (of juist niet!), naar matrone. Dat geldt natuurlijk ook voor mannen: van jongen naar jongeman, naar vader (of juist niet!), naar oude wijze man
  • wijzigingen in relaties: je gaat onderdeel vormen van een samengesteld gezin, je hebt te maken met echtscheiding of sterven
  • ook je gezondheid kan een reden zijn om bij stil te staan: voor of juist na een operatie, het afsluiten of juist starten van een genezingsproces
  • bij overlijden kan stervens- en rouwbegeleiding zeer steunend werken; ik ben opgeleid als rouwvrouw, om vanuit verschillende energetische lagen dit proces te begeleiden

Ik help je bij het samenstellen en/of begeleiden van een ritueel moment. Met veel liefde heb ik de Natuur leren kennen als grote inspiratiebron, krachtbron, grootmoederkracht. Ze zal dan ook een van mijn bases zijn om een viering vorm te geven. Daarnaast hebben mijn Rooms-Katholieke opvoeding, mijn studie naar het oude joodse weten (de Kabbalah), trainingen in nieuwetijds priesteresschap en mijn nieuwsgierigheid naar andere religies en levensfilosofieën, mij veel vreugde en inzichten gebracht. Ook daaruit kan ik met eerbied en respect putten om je viering of ritueel precies die diepte en reikwijdte te geven die jij wenst.
 

Tarieven

Voor individuele sessies geldt:

 • particulieren: €63 per uur inclusief btw
 • zakelijk tarief: €63 per uur exclusief btw

Een labyrint of wandelsessie kan uitlopen tot 1 ½ uur.

Prijzen voor vieringen en rituelen in overleg.

Laat geld geen reden zijn om niet te komen. We komen er wel uit, met bijvoorbeeld gespreide betaling of een wederdienst.

Neem contact met me op voor overleg of een afspraak.


/ | \

"Het was zo'n dag als deze dat Marco Polo naar China vertrok.
Wat zijn jouw plannen voor vandaag?"

- Loesje

Cawen
praktijk voor innerlijke reisbegleiding