Ervaringsverhalen

Wat zou jij in het labyrint kunnen ontdekken?

/ | \

'Gebaande paden'

Interview met o.a. mij in de Volkskrant, juli 2017

/ | \

"Het labyrint geeft mij diepgang en maakt stil."

- Wilma van der Waart

/ | \

"Ik val van de ene verbazing in de andere"

"Ik heb intens genoten in het labyrint en ik val van de ene verbazing in de andere. Ik voel me geleid en gesteund."

- IB

/ | \

"Ik kan meer rust vinden om daar te komen waar ik wil zijn"

“Ik stapte als een na laatste het labyrint in. Voor mijn eerste labyrintwandeling keek ik eerst de kat uit de boom. Wat me opviel, was dat iedereen op zijn eigen manier in het labyrint liep: snel, langzaam, bedachtzaam, wiebelig, rollend, glijdend... Maar ondanks al die verschillende manieren liep iedereen naar hetzelfde doel. Voor mijn werk zit ik veel op de weg: ook daar is iedereen op verschillende manieren op zijn eigen pad op weg naar zijn eigen doel. Ik realiseerde me dat als ik mijn focus op mijn eigen weg en mijn eigen doel houd, ik ook onderweg tijdens mijn werk meer rust kan vinden om daar te komen waar ik wil zijn.”

- MS

/ | \

"Opeens voel ik dat mijn moeder naast me zit"

"Opeens voel ik dat mijn moeder naast me zit. Ik schrik. Zo dichtbij is ze sinds haar dood niet meer geweest. Ik kan haar bijna aanraken. We mogen het labyrint weer in. Het lijkt alsof mijn moeder met me meeloopt. De maan schijnt inmiddels door de bomen. Ik zie mijn schaduw en daarachter nog een. Wat is er toch met me aan de hand? Als ik in het midden ben aangekomen, verdwijnt mijn moeder weer. Als ik het de groep vertel, kan ik mijn tranen nouwelijks bedwingen."

- Stijn Fens in Trouw, 17 februari 2014, n.a.v. een labyrintwandeling op de Schaapshoeve

/ | \

"Het brengt rust, vertrouwen, speelsheid" - n.a.v. werken met een houten vingerlabyrint

“M’n vinger is inmiddels blauw van het labyrintlopen. Elke keer is verschillend. Ik vind het fijn om te doen. Het brengt rust, vertrouwen, speelsheid, noem maar op. En terugkering naar mezelf. Echt bijzonder!”

- EdB

/ | \

"Ik heb veel mooie ervaringen en inzichten gehad" - n.a.v. Online: 99x winterwandeling

"Ik heb genoten van de brieven die in mijn virtuele bus voorbij zijn gekomen, met leuke wetenswaardigheden en uitleg over de verschillende labyrinten. Fijn ook om er zo toe te worden gezet eens wat andere labyrinten te lopen met de vingers.
 Ik heb veel mooie ervaringen en inzichten gehad en ik heb ook genoten van de kennismaking met Carin en de andere mensen in deze groep. En de "live" labyrint loopmiddag op de Schaapshoeve was ook superfijn.
 Een hele mooie reis heb je neergezet Carin Wennink, dat je nog veel mensen mee mag nemen op dit pad!"

Succes en bedankt,
 Monique Coppens

/ | \

"Elke dag een elfje, gedicht of rondeel" - n.a.v. Online: 99x winterwandeling

"Het is me elke dag gelukt om een vingerlabyrint te lopen en ik ben er heel blij mee. Steeds schrijf ik op wat er in me opkomt en maak ik een elfje, woordgedicht of rondeel.
 Ik heb er veel aan gehad, dat heb je ondertussen wel begrepen. Heel veel dank voor je inspirerende woorden bij de verschillende labyrinten. Mijn plan is om zaterdag tot 'vingerlabyrintdag' voor mezelf te maken."

Nel Hogervorst - van Kampen

/ | \

"Je hebt me bijzondere plaatsen laten ervaren" - n.a.v. Online: 99x winterwandeling

"Ik vond het een hele mooie wereldreis der labyrinten. Dank je Carin voor je begeleiding als reisleidster! Je hebt me bijzondere plaatsen laten ervaren!"

Thanks
 Wendy Smits - Van de Ven

/ | \

"Deze jaarcyclus heeft mij de diepgang gegeven die ik zocht" - n.a.v. Gaia & godinnen in het labyrint

"De verbinding met Gaia en haar Nederlandse godinnen heeft mij de diepgang gegeven die ik zocht en vond!!! Deze diepgang heb ik verkregen door het lopen van het labyrint en de inspiratie van Carin. Voordat we het labyrint gingen bewandelen nam Carin ons mee in een geleide meditatie met de des betreffende godin van dat seizoen. Deze meditatie gaf ons de mogelijkheid om in contact te komen met de godin. En kreeg je de mogelijkheid om met een vraag het labyrint in te gaan. Elke wandeling was dan ook anders. Soms kwam er een gevoel bij me boven. Een andere keer kwamen er beelden naar boven. Of vond ik van alles op mijn pad naar binnen wat ik nog mocht op ruimen. En cadeautjes als ik weer naar buiten liep, vanuit het labyrint!!!
 Ook de verbinding met de deelnemende dames was heel bijzonder. We hebben veel van en met elkaar mogen leren. En de vruchten die ik hebben kunnen plukken, koesteren en mee te nemen naar het nieuwe jaar! Dit is wat het labyrint mij mogelijk heeft gemaakt! Elke keer een laagje dieper naar binnen in moeder Aarde en haar godinnen! Met name het contact met de godin Nehalennia heeft mij ontroerd….
Ik zie er naar uit voor de vervolg cursus om nog meer diepgang te gaan ervaren. Bedankt Carin met je fijne energie, inspiratie en warmte. En het neerleggen en onderhouden van het labyrint op deze krachtige plek bij de Schaapshoeve."

Een warme omhelzing,
 Wendy Smits – van de Ven

/ | \

"Het bracht mij dichter bij mijzelf" - n.a.v. Gaia & godinnen in het labyrint

"Met een open geest heb ik deel genomen aan de godinnen workshop afgelopen jaar. Het bracht mij dichter bij mij zelf. De Godin heeft vele gezichten, in de seizoenen laat zij telken male een ander gezicht zien, met een unieke kracht voor de tijd die er voor staat. Zij maakte mij onderdeel van die kracht. Zij verbond dat met het labyrint zodat er een extra dimensie aangegeven werd. Om kort tegaan ik heb met genoegen het jaar doorgebracht met de godinnen in de groep, en de natuur om mij heen, hopelijk vind er een voortzetting plaats, zodat wij het nog verder kunnen uitdiepen."

- anoniem

/ | \

"Ik merkte een zachte innerlijke leiding die iets in werking bracht" - n.a.v. Gaia & godinnen in het labyrint

"Toen ik las over het Godinnen-labyrint voelde ik diep van binnen een vreugde sprongetje en heb ik mij meteen opgegeven. Bij de eerste avond van  Godin Brigida  wist ik het, hier wil ik mee verder en was ik verslaafd aan deze avonden. Elke Godin heeft een stukje bij mij wakker gemaakt. Ik was telkens weer verwonderd als er bij  het lopen van het labyrint na de Godinnenmeditatie  een zachte innerlijke leiding iets inwerking  bracht wat ik met geen woorden kan verklaren.  Het is een beleving van iets Wonderlijks  wat zich in mij en buiten mij bevind en zich laat ontvouwen als ik volg. Samen met  Carin die met veel helderheid en respect naast je staat en ondersteuning geeft als het nodig is, en  met alle pelgrims op deze avonden voel ik een warme verbinding. ondersteuning en Dankbaarheid."

Zonnegroet,
 Ineke


/ | \

"Geef gehoor aan elke roep
die je geest opwekt."

- Rumi

Labyrinspiratie
waar je in het labyrint je inspiratie vindt