Inspiratie in het labyrint

Het labyrint is een prachtig instrument waar je...

...je gedachten op een rijtje krijgt en je gevoel ont-dekt,
...oude zaken weglegt en nieuwe inspiratie oppakt,
...iets gedenkt en iets viert,
...rust vindt en in actie komt.

Wat het labyrint voor je doet,
is iets dat je ontdekt door het zelf te ervaren.

Neem contact met me op en plan jouw labyrintervaring!

Hartelijke groet,
Carin


Labyrint: symbool van je levensweg

Een labyrint is een meanderend pad, vaak binnen een cirkelvorm, dat jou zonder afslagen naar het doel of het centrum leidt. Het is iets anders dan een doolhof. Dat woord zegt het al: in een doolhof ben je aan het dolen, dwalen, zoeken, speuren, puzzelen, denken, tot je de weg naar binnen vindt. Het pad van het labyrint daarentegen voert je altijd naar het centrum. Er wordt wel samengevat: in een doolhof zoek je de weg, het labyrint wijst je de weg.

Het labyrint is een oeroud archetypisch symbool dat in vele culturen gezien wordt als een weergave van je levensweg.

 

Labyrint als verbinder

Het labyrint biedt je een veilige ruimte waar je gedachten kunnen verstillen en je gevoel gehoord kan worden; een plek waar hart en hoofd kunnen verbinden. Je kunt het labyrint zien als weg naar binnen, naar je innerlijk, naar je hart. Het is een verbinder van binnen en buiten, boven en beneden, hart en ziel.

Het labyrint kan een dagelijkse spiegel voor je zijn, een rechtstreekse route naar je intuïtie, een pelgrimstocht naar bezieling, een probleem-oplossend instrument.

De wendingen van het labyrint schudden je brein eens lekker op en brengen je gedachten tot rust. Waar je gedachten tot rust komen, kan je je gevoel beter ervaren. Een wandeling in het labyrint helpt je de situatie waar je je in bevindt tegen een nieuw licht te houden. Je (her-) ontdekt je innerlijke wijsheid en kracht en neemt dat mee naar buiten.


Lees of download hier de Labyrinspiratie flyer:


/ | \

Spelen is de opperste manier van onderzoek doen.
 
- Albert Einstein

Labyrinspiratie
waar je in het labyrint je inspiratie vindt