innerlijke reisbegeleiding

Delen vanuit verbinding

Coaching kan soms klinken als: "iemand vertelt hoe je het moet doen”. Ik denk dat het meer een kwestie is van delen: oprecht, liefdevol, in verbinding. Ontvangen en delen, luisteren en spreken.

Samen op speurtocht naar jouw inspiratie, kracht, moed, vertrouwen, liefde. Ik help je dat wat je nodig hebt, in jezelf te ontdekken. Innerlijke reisbegeleiding, dus.
 

De antwoorden in jezelf ontdekken

Als jij de vragen kunt stellen, draag je de antwoorden al in je. Een volgende stap is om creatief en open op zoek te gaan naar die plekken in jezelf waar je jouw antwoorden kunt benaderen. En jouw antwoorden niet alleen te zoeken, ook te vinden!

Het helpt om dat samen te doen. Een frisse blik, een luisterend oor. Een ontmoeting in een gespreksruimte, tijdens een wandeling in de natuur of door het labyrint; samen gaan we op zoek naar de vonken van inspiratie die jouw passies weer in vuur en vlam zetten.
 

Werkwijzen

Je kunt op verschillende wijzen inspiratie opdoen over het vraagstuk dat je aandacht vraagt:
 

 • Individuele sessie
  Een ontmoeting in een traditionele setting. Een fijne ruimte waar jij over je vraagstuk vertelt, ik naar je luister en we samen op zoek gaan naar vurige inspiratie, zachte kracht of andere kwaliteit die je verder over de drempel helpt.
   
 • Individuele sessie in het labyrint
  De wendingen van het labyrint schudden je brein eens lekker op en brengen je gedachten tot rust. Waar je gedachten tot rust komen, kan je je gevoel beter ervaren. Een wandeling in het labyrint helpt je de situatie waar je je in bevindt tegen een nieuw licht te houden. Je (her-) ontdekt je innerlijke wijsheid en kracht en neemt dat mee naar buiten.
  Na een kort voorgesprek hou je je vraagtuk in het labyrint tegen het licht. Je wandeling wordt door mij begeleid. Samen sparren over je ervaringen in het labyrint zal jouw inzichten verdiepen, verrijken, verbreden.
  Meer informatie over het labyrint en de mogelijkheden vind je in dit gedeelte van de website.

   
 • Wandelontmoeting
  In de natuur kun je helemaal jezelf zijn. Als je daar om je heen kijkt, zie je in alle verschillen een grote harmonie. Een boom is gewoon zichzelf, namelijk een boom. Bovendien doet die boom niet zijn best om een steen te zijn, of een bloem, of een vis. Dat geldt voor alles in de natuur. En dus ook voor jou!
  We ontmoeten elkaar en we gaan meteen aan de wandel in het bos vlakbij de Schaapshoeve. Terwijl we lopen, vertel je over je vraagstuk. Je laat je voor de antwoorden inspireren door Moeder Natuur. Ik help je bij het kijken, zien en verbinden, zodat je je inzichten kunt verinnerlijken.
  De combinatie van in de natuur zijn, bewegen en het delen van je verhaal is bijzonder helend.

 

Tarieven

Voor individuele sessies geldt:

 • particulieren: €63 per uur inclusief btw
 • zakelijk tarief: €63 per uur exclusief btw

Een labyrint of wandelsessie kan uitlopen tot 1 ½ uur.

Laat geld geen reden zijn om niet te komen. We komen er wel uit, met bijvoorbeeld gespreide betaling of een wederdienst.

Neem contact met me op voor overleg of een afspraak.


/ | \

"Het belangrijkste ingrediënt voor succesvolle magie ben je zelf."

 - Patricia Telesco

Cawen
praktijk voor innerlijke reisbegleiding