Elementen dagen

Ontdek de Vier Elementen in het Landschap

De vier elementen Aarde, Water, Lucht en Vuur worden gezien als bouwstenen van de Aarde en het hele Universum. Op deze dagen maak je op een onderzoekende en speelse manier kennis met de vier elementen. Je eigen land ontdekken op een nieuwe manier.

Verspreid door het jaar ga je naar:

  • Lucht: Noordzee strand (lente)
  • Vuur: Magdalena kapel in Esdonk + St Jan in 's-Hertogenbosch (zomer)
  • Water: Brigida-bron in Noorbeek (herfst)
  • Aarde: hunebedden in Drenthe (winter)

Elke Elementen velddag ontvang je een korte samenvatting met achtergrondinformatie en mythologie van het betreffende element. De dag zelf bestaat uit onderzoeken, aan de hand van opdrachten, gesprekken, orakelkaarten, etc. Vast onderdeel is het uitwisselen van ervaringen, om je ontdekkingen verder te integreren en te verdiepen.
 

Praktische informatie

We vertrekken vroeg vanaf de Schaapshoeve in Langenboom (N-Br) en rijden gezamenlijk naar onze bestemming. De Opel Vivaro biedt plaats aan chauffeur (ik) plus vier personen. Al naar gelang de grootte van de groep zal met meerdere auto's gereden moeten worden. Misschien wil jij dat wel doen? Uiteraard kun je ook rechtstreeks naar de bestemming rijden en ontmoeten we elkaar daar.

Je bijdrage voor de velddag is €65,- per dag. Groepsgrootte tussen 5 en 10 personen. Lunch is niet inbegrepen, ajb zelf meenemen.
 

Aanmelden

Zodra de eerstvolgende bestemming en datum bekend is, zal ik dat vermelden; op deze website, facebook en in de nieuwsbrief.

Heb je nu al interesse, stuur me dan even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik hou je op de hoogte!


/ | \

"Abracadabra:
ik creëer wat ik zeg."

Cawen
praktijk voor innerlijke reisbegleiding