Bomendag

Ontsluier de boodschap van je favoriete boom

Maak eens nader contact met je favoriete boom. Deze dag reis je door de lagen en maak je op verschillende manieren dieper kennis met je favoriete boom.

Het fundament van de dag is een korte lezing 'naar bomen kijken met de ogen van een bomensjamaan'. Je leert over bomen vanuit de eeuwenoude traditie van de Britse bomensjamaan Dusty Miller 13th. Daarna ga je binnen en buiten aan de slag om op verschillende manieren nader kennis te maken met je boom. Je ontsluiert de boodschap die deze speciale hoeder vandaag voor jou heeft.

Heb je geen favoriete boom, maar wil je er wel eentje ontmoeten?
Laat je verrassen door een bomen orakelkaart en werk deze dag met de boodschap van die boom.

 

Praktische informatie

  • Je bijdrage voor deze velddag is €65,-
    inclusief koffie/thee/water en een biologisch-vegetarische soep voor de lunch. Neem verder je eigen lunch mee.
  • Datum: zaterdag 6 juni 2020 (dag na volle maan met gedeeltelijke maansverduistering)
    van 10:00 tot 16:30 uur
  • Groepsgrootte tussen 5 en 10 personen.
  • De uitvalsbasis van deze bomendag is de Schaapshoeve in Langenboom (N-Br). In het nabijgelegen bos vind je verschillende inheemse bomen waarmee je kunt werken.
     

Weersvooruitzichten

Draag kleding waarin je vrij kunt bewegen en waarvan het oké is dat ze in het bos vuil worden. Neem stevige buitenschoenen mee, zodat je binnen en buiten gepast schoeisel kunt dragen. Je zult veel buiten zijn, ook als het (licht) regent. Neem die spullen mee waardoor je droog blijft of droog naar huis kunt.
 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze bomendag door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen.

Tot dan!


/ | \

ik kwam precies op tijd
voor mijn eigen leven

- Monica Boschman

Cawen
praktijk voor innerlijke reisbegleiding