Awen fotoalbums

/ | \

Een boom is een boom, ik ben ik

Als ik in de natuur ben, kan ik helemaal mezelf zijn. Als ik daar om me heen kijk, zie ik in alle verschillen een grote harmonie. Een boom is gewoon zichzelf, namelijk een boom. Bovendien doet die boom niet zijn best om een steen te zijn, of een bloem, of een vis. Dat geldt voor alles in de natuur. En aangezien ik een onderdeel ben van de natuur, geldt dat ook voor mij.

In de natuur kan ik dieper voelen dat ik deel uitmaak van dit Grote Geheel. Dat we niet afgescheiden zijn, maar bij elkaar horen. Samen in die voortdurende cyclus. Heel natuurlijk, eigenlijk!

 

De fotocamera als verbinder

De camera helpt me om in verbinding te blijven kijken naar wat er voor me ligt. Een nieuwe invalshoek, een mooie lichtval, een verrassend detail of juist het grote plaatje. Soms helpt het ook bevatten: niet het hele grote geheel, maar ik verbind met met het gedeelte waar ik de zoeker op richt.

Soms krijgen foto's voor mij een poëtische diepgang. Awen in uitvoering, zou je kunnen zeggen! Deze 'woordloze gedichten in beeldvorm' vind je terug in het album [BeeldGedichten]. In de overige albums die ik met je deel, vind je verschillende onderwerpen die ik leuk vind. Wie weet, vind jij ze ook leuk!

Je kunt mijn foto's bestellen, als poster of voor je website. Neem voor meer informatie contact met mij op.
 

Met hartelijke en inspiratievolle groet,

"Waar je nu staat, is het cumulatief
van alle keuzes die je ooit maakte."

- CW

keer terug naar je eigen bron, natuur, pad, ritme & ruimte