Jij & het labyrint

De taak van de drempelhoedster

Jij verlangt naar de volgende stap. Iets ouds uitgaan, iets nieuws instappen. Over de drempel stappen.

De drempelhoedster is degene die jou en jouw proces van over de drempel gaan, begeleidt. Het belangrijkste doel van de drempelhoedster is jou je eigen pad te laten lopen. Je eigen ontdekkingen te laten doen. Je eigen richting te ontdekken. De drempelhoedster is voor jou aan-wezig. Ze luistert en reflecteert. Ze observeert en geeft terug. In haar beschermende aanwezigheid kan jij je richten op je angsten en zorgen, je wensen en verlangens, je groei en ontwikkeling, je actie en verandering.

Als eigentijdse priesteres bemiddelt de drempelhoedster niet tussen jou en een hogere macht die buiten jou ligt. De drempelhoedster ondersteunt jouw proces om het goddelijke van en in jezelf te vinden. Ze staat je met al haar wijsheid en kennis bij in je proces om jezelf met deze innerlijke kracht te verbinden en van daaruit je leven met liefde en kracht te leven.

Wat kun je bij mij ervaren?
 

Individuele sessie in het labyrint

De wendingen van het labyrint schudden je brein eens lekker op en brengen je gedachten tot rust. Waar je gedachten tot rust komen, kan je je gevoel beter ervaren. Een wandeling in het labyrint helpt je de situatie waar je je in bevindt eens tegen een nieuw licht te houden. Je (her-) ontdekt je innerlijke wijsheid en kracht en neemt dat mee naar buiten.

Je wandeling wordt door mij begeleid. Samen sparren over je ervaringen zal jouw inzichten verdiepen, verrijken, verbreden.
 

Herbronnen - ook voor coaches en therapeuten

Als coach en therapeut is het heerlijk zo af en toe weer eens stil te staan bij jezelf. Ben je nog geïnspireerd? Handel je nog creatief vanuit je passie?

Gun jezelf een wandeling in het labyrint. Geen intervisie , maar echt even een moment voor je zelf.
Een wandeling om je te herbronnen met je innerlijke wijsheid en kracht.

 

Vieren en herdenken, afscheid nemen en welkom heten

Soms is het prettig om stil te staan bij een speciaal moment in je leven. Een moment van vieren of van gedenken, van afscheid nemen of van welkom heten. Sommige momenten liggen wat meer voor de hand: een bijzondere verjaardag, je start een nieuwe baan, je gaat met pensioen. Andere momenten mogen ook best geëerd worden, ookal staan we er tegenwoordig soms minder vaak bij stil:

  • een verandering van levensfase: van meisje naar vrouw, naar moeder (of juist niet!), naar matrone. Dat geldt natuurlijk ook voor mannen: van jongen naar jongeman, naar vader (of juist niet!), naar oude wijze man
  • wijzigingen in relaties: je gaat onderdeel vormen van een samengesteld gezin, je hebt te maken met echtscheiding of sterven
  • ook je gezondheid kan een reden zijn om bij stil te staan: voor of juist na een operatie, het afsluiten of juist starten van een genezingsproces

Ik help je bij het samenstellen en/of begeleiden van een ritueel moment. Het labyrint biedt je een prachtige, veilige ruimte om met dit moment met aandacht en zorg te omringen.

Met veel liefde heb ik de Natuur leren kennen als grote inspiratiebron, krachtbron, grootmoederkracht. Ze zal dan ook een van mijn bases zijn om een viering vorm te geven. Daarnaast hebben mijn Rooms-Katholieke opvoeding, mijn studie naar het oude joodse weten (de Kabbalah), trainingen in nieuwetijds priesteresschap en mijn nieuwsgierigheid naar andere religies en levensfilosofieën, mij veel vreugde en inzichten gebracht. Ook daaruit kan ik met eerbied en respect putten om je viering of ritueel precies die diepte en reikwijdte te geven die jij wenst.
 

Tarieven

Voor individuele sessies & herbron-sessies geldt:

  • particulieren: €63 per uur inclusief btw
  • zakelijk tarief: €63 per uur exclusief btw

Prijsafspraken voor vieringen & rituelen worden op maat gemaakt.

Laat geld geen reden zijn om niet te komen. We komen er wel uit, met bijvoorbeeld gespreide betaling of een wederdienst.


Neem contact met me op voor overleg of het maken van een (kennismakings-) afspraak.

"ontdek je eigen
peper vuur en goud"

- Monica Boschman

Labyrinspiratie
waar je in het labyrint je inspiratie vindt