Activiteiten in het labyrint

Zelf op onderzoek in het labyrint

Eén op één aan het werk met een persoonlijk vraagstuk. Je gedachten op een rijtje krijgen en je gevoel ont-dekken, oude zaken wegleggen en nieuwe inspiratie oppakken, rust vinden en in actie komen. Samen met mij een viering of ritueel samenstellen. Eens met extra aandacht naar een overgang kijken. Het labyrint biedt je een veilige bedding om deze drempel over te gaan. 

 • Individuele sessie in het labyrint
  De wendingen van het labyrint schudden je brein eens lekker op en brengen je gedachten tot rust. Waar je gedachten tot rust komen, kan je je gevoel beter ervaren. Een wandeling in het labyrint helpt je de situatie waar je je in bevindt eens tegen een nieuw licht te houden. Je (her-) ontdekt je innerlijke wijsheid en kracht en neemt dat mee naar buiten. Je wandeling wordt door mij begeleid. Samen sparren over je ervaringen zal jouw inzichten verdiepen, verrijken, verbreden.

   
 • Herbronnen - ook voor coaches en therapeuten
  Als coach en therapeut is het heerlijk zo af en toe weer eens stil te staan bij jezelf. Ben je nog geïnspireerd? Handel je nog creatief vanuit je passie? Gun jezelf een wandeling in het labyrint. Geen intervisie, maar echt even een moment voor je zelf. Een wandeling om je te herbronnen met je innerlijke wijsheid en kracht.

   
 • Vieren en herdenken, afscheid nemen en welkom heten
  Soms is het prettig om stil te staan bij een speciaal moment in je leven. Een moment van vieren of van gedenken, van afscheid nemen of van welkom heten. Ik help je bij het samenstellen en/of begeleiden van een ritueel moment: bij het vieren van een verjaardag, nieuwe baan, je gaat met pensioen, verandering van levensfase of relatie, herdenken van een overlijden. Het labyrint biedt je een prachtige, veilige ruimte om met dit moment met aandacht en zorg te omringen. 

   

Samen op onderzoek in het labyrint

Het labyrint is een oeroud archetypisch symbool dat al millennia over de hele wereld gevonden wordt. Het wordt in vele culturen gezien als een weergave van je levensweg. Tijdens elke activiteit staat ervaring centraal. Je ontvangt informatie en achtergronden; de uitnodiging is zelf te gaan ontdekken wat het labyrint je brengt. Het ontmoeten van en delen met anderen maakt je levensweg compleet.

 • Samen met Jack Peters organiseer ik een superleuke Labyrinspiratie workshop in het labyrint van de Schaapshoeve. 
 • Je bent van harte welkom voor twee prachtige Midzomer & Midwinter momenten, op de Schaapshoeve, in het labyrint of in de steencirkel.
 • Twee labyrint jaartrainingen heb ik uitgewerkt als online jaartraining. Je kunt ze vanuit je eigen thuis en omgeving volgen, met of zonder labyrint.
   

Tarieven

Voor individuele sessies & herbron-sessies geldt:

 • particulieren: €63 per uur inclusief btw
 • zakelijk tarief: €63 per uur exclusief btw
 • prijsafspraken voor vieringen & rituelen worden op maat gemaakt
 • prijzen voor workshops, gezamenlijke viering en (online) jaartrainingen: zie aldaar

Laat geld geen reden zijn om niet te komen. We komen er wel uit, met bijvoorbeeld gespreide betaling of een wederdienst.

Neem contact met me op voor overleg of het maken van een (kennismakings-) afspraak.

 


/ | \

 

"Een reis van 1000 mijl begint met de eerste stap."

 - Lao Tse

Labyrinspiratie
waar je in het labyrint je inspiratie vindt