Aangenaam!

Ik ben Carin Wennink

- spirit - mens - vrouw - moeder - dochter - zus - tante -geliefde - vriendin - avonturier van het leven - drempelhoedster - bomenknuffelster - labyrintliefster - onderzoekster - student - bezig bijtje - ... what's in a name?
 

Mijn dochter (destijds 11) omschreef mijn werk als 'jij inspireert mensen'. Ik voeg daar graag aan toe dat ik het liefst zó inspireer dat jij jezelf kunt (laten) zien voor wie je werkelijk ten puurste bent.

Zelf omschrijf ik mijn werk wel eens als 'drempelhoeden' [link naar drempelhoedster pagina]. De drempelhoedster steunt je in processen waar je iets ouds achter je laat en je de stap zet naar iets nieuws. Deze drempel mag verkend en onderzocht worden voordat je deze overgaat. Zowel in mijn werk met het labyrint [link naar labyrinspiratie] als in mijn praktijk voor innerlijke reisbegeleiding [link naar cawen] zal ik de functie van drempelhoedster graag voor je uitvoeren.

Het labyrint heeft me geleerd mijn levenspad met vertrouwen te bewandelen. Het biedt een veilige bedding voor inspiratie, meditatie, versterken van intuïtie. Het lopen door de geometrische vorm brengt balans, op alle gebied. Terwijl jij loopt, hoed ik jou in het labyrint. Uitgebreide informatie vind je op [link naar Labyrinspiratie].

De schoonheid en kracht van de natuur is een grote leermeester en inspiratiebron in mijn werk. Ook mythen, sprookjes en natuurlegenden helpen mij creatief en nieuwsgierig te blijven kijken. Het leven blijft betoverend! Je bent van harte welkom eens mee buiten te gaan spelen op een velddag [link naar cawen] of een portie digitale natuurlijke inspiratie op te snuiven bij [link naar awen].

Woorden die ik in 2018 met me meeneem, zijn schoonheid, toewijding en liefde.
Ik deel ze graag met jou.

Hartelijke groet,
Carin

"Abracadabra:
ik creëer wat ik zeg."

keer terug naar je eigen bron, natuur, pad, ritme & ruimte